COSTA D' AZAHAR
 

Perot de Granyana

Simbolitza la troballa de la patrona de la ciutat la Mare de Déu de Lledó,quan Perot de Granyana llaurant amb els seus bous, l'aladre es va enclavar i va aparéixer una gran pedra desprenent una gran llum, això ocorria al voltant de l'any 1366. Es va decidir simbolitzar-ho amb esta estàtua el més prop possible a la nostra patrona.

Parc Ribalta

El parc Ribalta va ser declarat en 1981 conjunt historic i artístic. En els seus 77.787m hi ha, 2100 exemplars d'arbres de totes les varietats,portats del seu país d'origen,el passeig de l'Obelisc,l'estany conegut popularment per "Basseta dels Peixets", parc de jocs Infantils i la Pèrgola construïda l'any 1971, un edifici de planta circular on se celebren diversos actes socials i culturals. Així com escultures de bronze d'hòmens il·lustres.

Teatre Principal

Edifici inaugurat el 15 de febrer de 1894,després de més d'un segle ha sigut reformat en la seua totalitat, l'11 de novembre de 1999,va tenir lloc de nou la seua obertura de portes, la qual cosa fa del Teatre Principal la millor targeta de visita de la ciutat de Castelló. En definitiva, el Teatre Principal és el teatre de Castelló i la seua província, on la societat ha celebrat i espera celebrar, les seues principals manifestacions cíviques i culturals (ubicat a la Plaça de la Pau)