Fulles

 
 
Fulla d'Arange

   Fulles lanceolades molt grans, coriàcies amb el marge lleugerament aserrado. Base arredonida. Pecíol llarg i articulat, amb ales grans que se solapan amb la base del limbe.

 

 
 Fulla de Mandarí  Satsuma

  Fulles lanceolades amb la base i zenit del limbe agut. Coriàcies, amb el nervi central i secundaris molt acusats pel feix i pel revés. Pecíol llarg i poc alat, articulat amb el limbe. Masegades desprenen una olor característica.

 
Fulla de Taronger Dolç 

  Fulles  lanceolades, amples, grans i coriàcies. Marges normalment sencers. Base lleugerament arredonida i zenit agut. Pecíol curt, articulat amb el limbe i generalment sense ales o molt rudimentàries.

 
Fulla de Llimera 

   Fulles lanceolades, grans i amples, amb el marge aserrado i el zenit agut. Limbe gros coriaci, amb els nervis acusats pel feix i el revés. Pecíol curt, arredonit i sense alar, clarament articulat amb el limbe. Al masegar-les desprenen olor de llima. Brotaciones de color morat.

 
Fulla de Mandarí Clementí 

Fulles lanceolades, llargues, relativament estretes i no coriàcies. Zenit agut. Base del limbe lleugerament arredonit. Pecíol curt i sense alar, articulat amb el limbe.  

 

Varietats